SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Merkez Parti Regap Kandili Mesajı

Merkez Parti Regap Kandili Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.04.2015 - 11:09

Merkez Parti Regap Kandili Mesajı

Merkez Parti Aksaray İl Başkanı Ali Bülbül ve Merkez ilçe Başkanı Osman Güvenç Regaip kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Bülbül ve Güvenç mesajında, “ Mübarek 3 ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Regaip kandili, başta mübarek Ramazan olmak üzere 3 ayların da müjdecisidir.
Bu aylar öncelikle kendi iç huzurumuz, sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından çok önemlidir. Regaip kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.
Bu duygular içinde bütün İslam aleminin Regaip kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin, insanlığın barış ve huzur içinde olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021