SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Merkez Parti; Herkese Ücretsiz Avukat vereceğiz

Merkez Parti; Herkese Ücretsiz Avukat vereceğiz

A - +

Aksaray Haberleri - 10.04.2015 - 19:34

Merkez Parti; Herkese Ücretsiz Avukat vereceğiz

MERKEZ PARTİ İKTİDARA GELMEDEN İCRAATE BAŞLADI

Türk siyasi hayatına yeni katılan partilerden biri olmasına rağmen gündemdeki yerini ürettiği projelerle koruyan Merkez Parti, “herkese ücretsiz avukat” düşüncesiyle ilgi odağı oldu.

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Abdürrahim Karslı’nın yaptığı Merkez Parti Aksaray İl Başkanı Ali Bülbül gazetemize yaptığı açıklamada, vatandaşların sık sık hukuki problemler yaşadığını göze alarak, her ilde kendileriyle iletişime geçenlere ücretsiz hukuki destek verme kararı aldık. Genel merkezimiz önderliğinde Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda Türkiye’nin her ilinde avukatlardan oluşan ordu kurma çalışmasını hızlandırdıklarını belirten Merkez Parti Aksaray il Başkanı Ali Bülbül; Genel Başkanımız Prof. Dr. Abdurrahim Karslı tarafından bizlere verilen bilgide; “Türkiye’de mağdur olan her vatandaşımız için bir çalışma başlattık. Bu konuda Türkiye Barolar Birliği’nden de tam destek aldık. Bizimle iletişime geçen her vatandaşımıza, Türkiye’nin neresinde olursa olsun ücretsiz hukuk hizmeti vereceğiz. Merkez Parti olarak mağdurun yanındayız” dedi.

Parti olarak hukukun üstünlüğüne inandıklarını belirten Başkan Bülbül, yanlış olan her karar ve uygulama için parti hukuk kurulunun gerekli yerlere başvurarak, kanuni işlemlerin başlatma kararlılığında olduklarını da sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021