SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Merkez Parti Gazetemizi Ziyaret Etti

Merkez Parti Gazetemizi Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 22.01.2015 - 20:38

Merkez Parti Gazetemizi Ziyaret Etti

Merkez Parti Kurucular kurulu üyesi ve İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ali Emekli, Merkez Parti Aksaray İl Başkanı Şaban Güldalı, Merkez Parti Aksaray İlçe Başkanı Ali Bülbül, Merkez Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Ahmet Demirci ve Merkez Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Osman Güvenç gazetemizi ziyaret ettiler.
Merkez Parti Yöneticileri ve milletvekili aday adayları Gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret edip güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Ziyaret Esnasında parti çalışmaları hakkında bilgi veren Emekli; kısa süre önce kurulmalarına rağmen, ciddi yol aldıklarını ve önümüzdeki günlerde daha önce kurulmuş 15’e yakın partinin kendilerine katılacağını belirtti.“İktidarı salimen, demokratik yolla, seçim yoluyla almak istiyoruz. Bütün hedefimiz bu. Aralarında Türkiye Değişim Hareketi (TDH), Halkın Yükseliş Partisi (HYP), Hak ve Adalet Partisi, Önce Vatan Partisi, Engelsiz Türkiye Partisi’nin de bulunduğu yaklaşık 15 parti yakında bize katılacak. Bu bize Merkez Parti’nin bir ihtiyaç partisi olduğunun bilgisini veriyor. Biz Türkiye’ye yönelik bir partiyiz” diye konuştu.

Biz belli bir siyasi görüşün değil, Türkiye’nin partisiyiz. Halkın partisiyiz, adaletin partisiyiz” Tüm halkımızı Merkez Parti çatısı altında buluşmaya bekliyoruz”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021