SON DAKİKA

Merhaba

Aynur Akgnl

Aynur Akgnl

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 12.06.2013 - 1:00

Uzun zamandır düşündüğüm ve çok istediğim bir olayı gerçekleştiriyorum evet şu an bu sitede ilk yazımı yazmanın heyecanı içerisindeyim.Bana bu teklif  geldikten sonra acaba ne yazacağım diye çok düşündüm.

Ne yazmalıyım?
Nasıl yazacağım ?

 

Evet uzun uzun düşündüm sonuçta bu Aksaray’a özgü bir web sitesi ve yazdıklarım Aksaray ile alakalı olmalı dedim kendi kendime  yok sonuçta bu herkesin okuyacağı bir web sitesi  her şey var burada bende her şeyi yazmalıyım  yani her  telden yazacağım. Ama ne olursa olsun ilk önceliğim Aksaray olacak.Bu yüzden sizden gelen şikayetleri de değerlendirip köşemde yer vermeye çalışacağım.

Bazen bir müzik, bazen bir ses, bazen bir dokunuş, bazen bir kitap, konularımızı oluşturabilir. Minicik şeyler bize ilham verebilir, yolumuzu aydınlatabilir. Spordan, güncel konulara kadar, çocuklarımızdan, eşlerimize, işlerimize kadar, çok geniş bir yelpazede her şeyden bahsedebiliriz.

Sorularınız ya da sorunlarınız olduğunda birlikte cevaplar arar, buradan paylaşabiliriz. Sizin sorununuz ve bir diğerinizin bulduğu çözümler, benzer sorunu yaşayan başkaları için de çözüme giden yol olabilir.
Hepimizin şikayet ettiği bencil, içe dönük, güvensiz toplumlardan, daha dışa dönük, daha güven dolu ve daha mutlu bir toplum yaratmak istiyorsak, hepimizin birbirimiz için yapacağımız şeyler var.

Hayatın olumlu ve olumsuz sürprizler hazırlayabileceğini ve her şeyin biz insanlar için olduğunu bilerek, olumsuzluklardan en az etkilenmek ama olumlu olanların tadını çıkararak birlikte güzellikler yaratmak dileğiyle güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.

Şimdilik bu kadar, tekrar görüşmek dileğiyle…

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021