SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mercedes-Benz İstanbul’da yeni modellerini tanıtacak

Mercedes-Benz İstanbul’da yeni modellerini tanıtacak

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2015 - 14:51

Mercedes-Benz İstanbul’da yeni modellerini tanıtacak

Mercedes B-Serisi’nin engelliler için özel olarak tasarlanmış versiyonu İstanbul Autoshow’da sergileyecek.
Mercedes-Benz Türk, 22-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Istanbul Autoshow’da 14. holdeki standında, kompakt sınıftan geniş hacimli spor amaçlı taşıtlara (SUV), geleneksel sedan otomobillerden coupé araçlara, çevre dostu elektrikli otomobillerden performans standartlarını belirleyen AMG modellerine kadar geniş ürün yelpazesi ile yer alacak. Mercedes-Benz Türk, ayrıca Mercedes-AMG GT ve Mercedes-Benz GLE Coupé’yi de Türkiye’de ilk kez İstanbul Autoshow’da otomobil severlerle buluşturacak. Mercedes-Benz B-Serisi’nin engelliler için özel olarak tasarlanmış versiyonu, 1,6 lt. dizel motoru ve otomatik şanzıman seçeneği ile C-Serisi ve çevre dostu elektrikli araçlar bölümünde sergilenecek elektrikli smart, elektrikli B-Serisi ile S 500 Plug-In Hybrid modelleri Mercedes-Benz standında otomobil severlerin beğenisine sunulacak.
Yeni Mercedes-AMG GT, sürüş dinamikliği, yarış otomobili performansı, segmentine yeni standartlar getiren yakıt tüketimi ve verimliliği ile günlük kullanıma uygun fonksiyonelliği bir arada sunuyor. İki farklı motora sahip olacak aracın Mercedes-AMG GT versiyonu 462, Mercedes-AMG GT S versiyonu ise 510 beygir gücüne sahip olacak. Süper spor Mercedes-AMG GT, 4,0 litre-V8-biturbo motoru ve Mercedes-Benz Intelligent Drive teknolojisi sayesinde yolda ve yarış pistinde üst düzeyde sürüş sunmaya hazır.
ENGELLİLERE ÖZEL TASARLANAN MERCEDES-BENZ B-SERİSİ
Mercedes-Benz, B-Serisi modelini fabrika çıkışlı olarak engelli kişilere özel geliştirdi. Bu kapsamda sunulan el ile kumanda üniteleri, direksiyon bölgesi desteği ile biniş ve iniş destekleri sayesinde Mercedes-Benz B-Serisi’ni tatbikî fiziksel engelli kullanıcılar ve yakınları da tercih edebilecekler. Mercedes-Benz Türk, Autoshow 2015’te 20 farklı modeli ile yer alacak.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021