SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Memur-Sen İle İHH Arasında Kurban Protokolü İmzalandı

Memur-Sen İle İHH Arasında Kurban Protokolü İmzalandı

A - +

Aksaray Haberleri - 25.07.2019 - 12:04

Memur-Sen İle İHH Arasında Kurban Protokolü İmzalandı

MEMURSEN Aksaray Şubesi ve Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği arasında 2019 Kurban dönemi için işbirliği protokolü imzalandı. İki şube başkanlarının imzaladığı protokolde yerelde Aksaray genelde İslam coğrafyasında Türkiye’nin desteğini bekleyen milyonlarca Müslüman’a kurban yardımının ulaştırılması amaçlanıyor.
MEMURSEN Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın 2019 Kurban döneminde uluslararası yardım ağı oldukça geniş ve profesyonel çalışma sergileyen İHH aracılığıyla hem Aksaray hem de yurtdışına kurban bağışı yapacaklarını belirtti. Üyelere duyurulacak işbirliği protokolünün hayırlara vesile olmasını dileyen Günaydın, amaçlarının zor zamandan geçen İslam alemine bir nebze yardım ederek kardeş olmanın, ümmet olmanın gereğini yerine getirmek olduğunu sözlerine ekledi. Günaydın, Kurban Bayramında Arakan’da İnsani Yardım çalışmalarına katılacak Aksaray İHH Başkanı Önder Özkan’a kolaylıklar diledi.
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, işbirliğinden dolayı MEMURSEN Başkanı Murat Günaydın’a mazlum ve mağdurlar adına teşekkür etti. Kurban bayramında yetimler ve ihtiyaç sahibi birçok aileye Aksaray genelinde yardım edileceğini ifade eden Özkan, MEMURSEN üyelerinin bağışlarıyla hem Aksaray hem de yurtdışında binlerce Müslümanın mutluluğuna vesile olmayı temenni ettiklerini söyledi. İHH’nın tek fiyat uygulaması ile bir hisse kurban bedelinin 850TL olduğunu hatırlatan Özkan, bağış yapmak isteyen üyelerin 05426572862 nolu telefon ile irtibat kurabileceklerini veya HESAP ADI:
AKSARAY İNSAN HAK VE HÜRRİYETLERİ İNSANİ YARDIM DERNEĞİ, KUVEYTTÜRK AKSARAY MERKEZ ŞUBESİ
IBAN NO: TR680020500009105070200001
AÇIKLAMA: AD, SOYAD, TEL NO, KURBAN BAĞIŞI bilgileriyle EFT/HAVALE yapabileceklerini sözlerine ekledi.
Karşılıklı imzaların atılmasıyla işbirliği resmen başlamış oldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021