SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Memur Sen Aksaray İl Temsilciliği Murat Günaydın’la devam kararı aldı

Memur Sen Aksaray İl Temsilciliği Murat Günaydın’la devam kararı aldı

A - +

Aksaray Haberleri - 02.07.2019 - 14:49

Memur Sen Aksaray İl Temsilciliği Murat Günaydın’la devam kararı aldı

Memur Sen Aksaray İl temsilciliği seçimlerinde Memur-Sen’e bağlı sendikalar Murat Günaydın’la devam kararı aldı. Tekrar Memur Sen Aksaray İl temsilciliğine seçilen Murat Günaydın yaptığı açıklamada; Bizleri, Memur-Sen Aksaray İl Temsilciliği görevine oy birliği ile layık gören Şube Başkanları ve İl Temsilcisi arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Aksaray’daki 7 bin Memur-Sen üyemize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin ve milletimizin gür sesi olmaya devam edeceğiz İnşaAllah..
İnsanlığın merhamete ihtiyaç duyduğu, emeğin sömürüldüğü, terörün emperyalist devletler tarafından alenen kullanıldığı, ülkemizin çepeçevre kuşatılmaya çalışıldığı, gençliğin elimizden kayıp gittiği, ailemize ve bu toprakların çocuklarına kastedildiği, ülkemizde son günlerde yaşanan sürgünler ve işten çıkarmaların toplumsal barışı tehdit ettiği bir dönemde görev almanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyor ve idrak ediyorum.
Yasak ve zulüm dönemi özlemiyle yanıp tutuşanlar, son dönemde ayarları bozulanlar, şımaranlar, vatan, millet ve mukaddesat düşmanları, r karşılarında Memur-Sen’in gür sesini, dinmeyen tepkisini ve ses getiren eylemlerini bulacaklardır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021