SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Memleket Menfaatine Olan Çalışmaları Desteklemeye Hazırız

Memleket Menfaatine Olan Çalışmaları Desteklemeye Hazırız

A - +

Aksaray Haberleri - 23.03.2016 - 9:49

Memleket Menfaatine Olan Çalışmaları Desteklemeye Hazırız

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehrin eğitim, kültür, sosyal, sanayi ve ekonomik potansiyelinin geliştirilmesi için üzerlerine düşen görevi yerine getirme gayretinde olduklarını ve bu hususlarda kurulabilecek işbirliklerinin gelişmesini arzu ettiklerini söyledi.

Çeşitli kurum, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Sohta Sinan Eğitim ve Hizmet Vakfı Kurucu Üyesi Zeki Balcıoğlu ve ekibinin ziyaretinde, kampüsün yeşillendirilmesi hususunda görüşmeler yapıldı ve özellikle kampüsteki toprak yapısına bağlı yaşanan sorunların aşılabilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Yeşilay Derneği Başkanı Fikret Köse’nin ziyaretinde ise gençlerin sigara ve alkol başta olmak üzere, uyuşturucu maddeden uzak tutulabilmesi için yapılabilecek etkinlikler konuşuldu. Bu ziyarete Aksaray’ın tanınan hayırsever isimlerinden Sefa Çayır da katıldı. ASÜ Rektörü Şahin’i İHH İç Anadolu ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Ekrem Keleş, İHH Teşkilatlanma Birimi Başkan YardımcısıBekir Gün, Genç MÜSİAD Aksaray Şube Başkan Vekili Mustafa Aspar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş ve ekibi, Gülağaç İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yasin Sır, İŞKUR İl Müdürü Bülent Bekin, Yardımsevenler Derneği Başkanı Dilek Terzioğlu, ASÜ Sosyal Yaşam Merkezi İşletmecileri, CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak ve Yönetimi ile Aksaray Kültür Turizm Üniversite Sivil Toplum Örgütleri İşbirliği Derneği (AKTÜSDER) Başkanı Rasim Gül de ziyaret etti.

Ziyaretlerin kendisini memnun ettiğini kaydeden Rektör Şahin, memleket menfaatine yapılacak çalışmaları desteklemeye hazır olduklarını söyledi.
chp il başkanı ali rıza toprak ve ekibi rektör şahini ziyaret etti (1)

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021