SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MEM ile AGYC arasında Fotoğrafçılık Kursu Protokolü İmzalandı

MEM ile AGYC arasında Fotoğrafçılık Kursu Protokolü İmzalandı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2016 - 19:20

MEM ile AGYC arasında Fotoğrafçılık Kursu Protokolü İmzalandı

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (AGYC) ile Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu arasında fotoğrafçılık kursu protokolü imzalandı.
Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar ile İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal tarafından karşılıklı imzalanan Fotoğrafçılık Kursu Protokolüne Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Azmi Arı, Sabah Gazetesi Aksaray Temsilcisi ve Anadolu Ekspres Gazetesi Sahibi Harun Atalay katıldı. Fotoğrafçılık kursu hakkında açıklama yapan Acar; “Mesleğimizle alakalı olarak hem meslektaşlarımıza, hem de amatör fotoğrafçılık yapan herkesin katılabileceği bir kurs düzenliyoruz. Kurs sonunda kursa katılan kursiyerlerin fotoğrafçılık konusunda daha bilgili olabileceğinden eminim. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecektir. Fotoğrafçılık kursunun ardından muhabir arkadaşlarımız için ‘Haber Yazma Dili’ kursu ile gazetelerimizin grafikerlik bölümünde çalışan arkadaşlarımız içinde ‘Grafikerlik’ kursu açmayı planlıyoruz” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ise; “Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti ile Müdürlüğümüz arasında yapılan protokol sonucunda açılacak olan Fotoğrafçılık kursunun kursiyerlere faydası olacağından şüphem yok. Bu kursa gazetecilerin yanı sıra amatör fotoğrafçılarında katılması ayrı bir önem taşımaktadır. Açılacak olan kursun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021