SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mehmetçik İçin Kurban Kesildi Dua Edildi

Mehmetçik İçin Kurban Kesildi Dua Edildi

A - +

Aksaray Haberleri - 04.03.2020 - 12:17

Mehmetçik İçin Kurban Kesildi Dua Edildi

AK Parti Aksaray İl Başkanlığınca, Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan askerler ile Bahar Kalkanı Harekatı’nda görev alan Mehmetçik için kurbanlar keserek dua etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberinde, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı M. Emin Kılıç, il ve ilçe yönetimi ile il genel meclis üyeleri, Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık’a ziyarette bulunarak, askerlerle sohbet etti.

Şehitler tepesinin boş olmadığını göstermek için teşkilat olarak İl Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ettiklerini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Allah devletimizi ve milletimizi her türlü kötülükten korusun” dedi.

Türkiye’nin milli güvenliğini sağlamak isterken İdlib’de canlarını feda eden aziz şehitler ve Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan Mehmetçik için kurban kestiklerini anlatan Başkan Altınsoy, “İdlib’deki şehitlerimiz için çok üzüldük. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bahar Kalkanı Harekatımız devam ediyor. Allah orada bulunan tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Şu iyi bilinmelidir ki orada omuzlar başsız kalana kadar biz mücadelemize devam edeceğiz. Bu mücadele oradaki zulüm sürdüğü sürece de devam edecektir” diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk de, “Gazilerimiz, şehitlerimiz adına bugün kurban keselim, kan akıtalım istedik. Tabi ki geleneklerimize ve dinimizin önemli hassasiyetlerinden birisidir. Allah devletimizi ve milletimizi her türlü kötülükten korusun. İl Jandarma komutanlığımıza ve burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ise, “Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine bir kez daha sabır diliyorum. Ülke olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de atlatacağımıza inancım tamdır. Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan askerlerimizin de kazasız, belasız dönmeleri için dua ediyoruz. Mevzu vatansa gerisi teferruattır diyoruz. Bizim için askerimiz, polisimiz her şeyden önemlidir” diye konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı M. Mehmet Emin Kılıç da, “Atalarımızın kurtuluş savaşında yaptığı gibi şimdi de Mehmetçiğimiz Suriye’de yedi düvele karşı savaşıyor. Bu kutsal savaşta bizlerde Kahraman askerlerimizin yanında ve arkasındayız. Sonuna kadar da arkasında durmaya devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Ziyaretin ardından, Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerler ile Bahar Kalkanı Harekatı’nda görev alan Mehmetçik için dua edildi, kurbanlar kesilmesiyle program sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021