SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MEDAŞ işçisi hayatını kaybetti

MEDAŞ işçisi hayatını kaybetti

A - +

Aksaray Haberleri - 06.07.2015 - 11:03

MEDAŞ işçisi hayatını kaybetti

28 Haziran tarihinde Yalman köyü yakınlarında elektrik akımına kapılarak, 11 metrelik direkten düşen MEDAŞ işçisi hayatını kaybetti.
28 Haziran tarihinde Aksaray Merkez Yalman köyü yakınlarında, bakım ve onarım yaptıkları elektrik direğinde yıldırım çarpması sonucu, 11 metrelik direkten düşerek ağır yaralanan ve bir süredir ADH Yoğun Bakımda tedavi görmekte olan MEDAŞ işçisi hayatını kaybetti.
Hatırlanacağı üzere, 28 Haziran Pazar günü, Yalman ve Bozcatepe köyleri arasında bulunan yüksek gerilim hattında bakım ve onarım yapan ekipte bulunan Muzaffer KOÇAK (35), 11 metrelik direğin üzerinde bakım çalışması yaparken, elektrikler kesik olmasına rağmen düşen yıldırımın etkisi ile direkten aşağı düşerek ağır yaralanmıştı.
Ağır yaralı olarak kaldırıldığı ADH’de hemen ameliyata alınan MEDAŞ işçisi Muzaffer Koçak, Cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi.
Muzaffer Koçak’ın aslen Ihlara Kasabasından olduğu, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine ve MEDAŞ çalışanlarına başsağlığı diliyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021