SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Masal Kahramanı Keloğlanı Bulgaristan’da Tanıttılar

Masal Kahramanı Keloğlanı Bulgaristan’da Tanıttılar

A - +

Aksaray Haberleri - 13.10.2016 - 9:37

Masal Kahramanı Keloğlanı Bulgaristan’da Tanıttılar

Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu, Avrupa Birliği 2015-2017 Erasmus+ Okul Ortaklıkları Projeleri kapsamında yürüttüğü Kahraman Olmak ya da Olmamak ( To be or not to be a hero) adlı projesinin dördüncü toplantısını, Bulgaristan’ın Loveç kasabasında gerçekleştirdi. Toplantıya, Türkiye, Bulgaristan, Portekiz, Belçika, İtalya ve Polonya’dan eğitimciler katıldı.

Türkiye’yi temsilen Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu, Proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Sultan Durmuş, sınıf öğretmenleri Dudu Karakaya, Mustafa Sürücü ve Sertan Şemsettin Özdil katıldı.

Ev sahibi okulun öğretmen, idareci ve öğrencilerinin sıcak ve samimi karşılamasıyla beraber, proje ekibi diğer ortak ülkelerle okulu ve sınıf ortamlarını yerinde inceleme imkanı buldu.

Sınıfların incelenmesinin ardından, okul müdürü ve diğer tüm personel, eğitim şekilleri, imkan ve olanakları hakkında detaylı bilgi verdi.

Türkiye’nin masal kahramanlarından Keloğlan sinevizyon gösterileriyle ev sahibi Bulgar eğitimcilere ve öğrencilere tanıtıldı.

Şehrin önemli ve tarihi binaları alanları da bu toplantı sayesinde incelendi. Aksaray ekibi, Bulgaristan gezisinden gayet memnun ayrılarak yeni fikirlerle döndü.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021