SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mali Destek Ve Hibe Programları Tanıtım toplantısı Yapıldı

Mali Destek Ve Hibe Programları Tanıtım toplantısı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 26.02.2016 - 18:51

Mali Destek Ve Hibe Programları Tanıtım toplantısı Yapıldı

Aksaray MÜSİAD Başkanı Eyup DAĞDAŞ yaptığı yazılı açıklamada; MÜSİAD öncülüğünde Yunus Emre Kültür Merkezinde; KOSGEB İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından Ortaköy’de faaliyet gösteren esnaf ve iş adamlarımıza yönelik KOSGEB, İPARD 2 ve Kalkınma Ajansı destek ve hibeleri ile ayrıca KOBİ geliştirme ve teşvik uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Sn.Eyup DAĞDAŞ ve Ortaköy Kaymakamı Sn.MustafaCAN,açılış konuşmalarını yapdıktan sonra, Ahiler Aksaray İl Koordinatörü Sn.Resul OLCAR,2016 yılı Mali Destek Programları hakkında katılımcılara bilgiler aktardı KOSGEB Aksaray İl Müdürü Sn. Hakan KOÇAK Girişimcilik kursları hibe ve destekler hakkındaki konulara değinirken TKDK Aksaray KoordinatörüSn Selim BİÇEN katılımcılara Güneş enerjisinden elektirik üretimi ve hayvancılık alanındaki devlet desteklerinden bahsederek katılımcıların bu konular hakkındaki sorularına cevaplayarak katılımcıları aydınlattı.

Program sonunda konuşan MÜSİAD Başkanı Sn.Eyup DAĞDAŞ Ortaköy İlçesi yatırım ve teşviklerden yararlanmak adına potansiyeli çok yüksek bir ilçemizdir MÜSİAD olarak bu tarz programların ve çalışmaların takipçisi olarak Aksaray’ımızın ve İlçelerimizin kalkınması adına elimizden geleni yapacağız, diyerek Ortaköy Kaymakamı Sn. Mustafa CAN’a ve sunum yapan kurum müdürleri ile katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021