SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mahallelere Asfalt Serimi Devam Ediyor

Mahallelere Asfalt Serimi Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 21.08.2015 - 11:58

Mahallelere Asfalt Serimi Devam Ediyor

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısı tamamlanan kenar mahallelerde sıcak asfalt atmaya başladı. Asfalt atılan mahallelerde ayrıca gerekli görülen bölgelere yer yer kısmi kaplama da yapılıyor. Alt yapısı tamamlanıp asfalt atılan mahalleler arasında bulunan Somuncu Baba Mahallesini ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mahalle sakinleriyle görüştü. Somuncu Baba Mahalle Muhtarı Efraim Şişman, mahalledeki hizmet beklentisinin aşama aşama gerçekleştiğini belirterek kanalizasyon ve asfalttan dolayı Başkan Yazgı’ya mahalle halkı adına teşekkür etti.

Aksaray’ın muhtelif yerlerinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları yoğun sıcağa rağmen devam ederken yol yapımının yanı sıra kısmı kaplama çalışmalarına da zaman zaman yer veriliyor. Özellikle alt yapısı tamamlanmış mahallelerde sıcak asfalt çalışması başlatan ekipler, asfalt atılan mahallelerde yol ve kaldırım çalışmalarını da sürdürüyor.

Şantiyemizin günlük kapasitesi yaklaşık Bin 300 ton asfalt

Aksaray Belediyesi asfalt şantiyesinden günlük yaklaşık olarak Bin 300 ton asfalt çıktığını açıklayan Başkan Yazgı, “Çıkan asfaltı kendi ekibimiz günün en sıcak saatinde bile çalışarak alt yapısı tamamlanmış mahallelere atıyor. Şimdide Somuncu Baba mahallesindeyiz.Asfaltta çalışan tüm personelime buradan da teşekkür ediyorum. Çünkü bu sıcak havaya rağmen, büyük özveri ve fedakârlık göstererek çalışıyorlar. Allah hepinizden razı olsun. Ekmeğinizi taştan çıkartıyorsunuz desek yeridir. Aldığınız para helal olsun” diyerek asfalt işçilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Beklediğimiz hizmetler aşama aşama gerçekleşiyor

Somuncu Baba Mahalle Muhtarı Efraim Çalışkan, belediye hizmetlerinin mahallede büyük bir sevinçle karşılandığını söyledi. Muhtar Efraim Çalışkan, “Biz daha öncesinden mahallemizde görmek isteğimiz hizmetleri Başkanımıza zaten iletiyorduk. Bize; Mahallemizde sorun kalmayacağını ancak biraz zaman alacağını belirtmişti. Sağ olsun başkanımızdan dediği gibi de oldu. Mahallemizde kanalizasyon olmayan sokakları belediyeye bildirmiştik. Şuan kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon biten sokaklara da sıcak asfalt atılmaya başlandı.

Mahallemizin ihtiyaçları sırasıyla tek tek gideriliyor. Artık belediyede iletişim sorununu aştık ve sistemli şekilde işliyor. Herhangi bir sorunumuz olursa Başkanımızın yoğunluğunu göz önüne alarak ilgili belediye başkan yardımcısına iletiyoruz. Mahallemize gelen bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Yazgı, bütün mahallelerde acil çözülmesi gereken konuların tespitinin yapıldığını ve hizmetlerinde aciliyet sırasına göre hayata geçeceği kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021