SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Laboratuvarlar Tüm Şehrin Hizmetinde

Laboratuvarlar Tüm Şehrin Hizmetinde

A - +

Aksaray Haberleri - 12.10.2015 - 14:09

Laboratuvarlar Tüm Şehrin Hizmetinde

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ASÜBTAM), tüm kurumların hizmetinde olduğunu söyledi.

Rektör Şahin, ASÜBTAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz ve Merkez Yöneticilerini ziyaret etti. Laboratuvarların sadece üniversiteye hizmet veren donatılar olmasını istemediklerini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını söyleyen Şahin, “Üniversite dışındaki kurumlara nasıl hizmet verebiliriz?” noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Laboratuvarlarda yapılan analizlere ilişkin fiyatlandırmalar oluştu. İsteyen her kurum istifade edebilir. Kamu kaynaklarının daha etkin kullanılmasını istiyoruz” dedi. Rektör Şahin, tüm yeniliklerin de yakından takip edildiğinin altını çizdi. ASÜBTAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz ise Rektör Şahin’e teşekkür etti ve yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.

ASÜBTAM ziyaretinde Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Berkant Kayan ve Yrd. Doç. Dr. Fulya Doğaner de hazır bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021