SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kuveytli İşadamı Kahn Aksaray’da

Kuveytli İşadamı Kahn Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 27.07.2015 - 11:38

Kuveytli İşadamı Kahn Aksaray’da

Ahiler Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisleri bölge illerindeki yerli ve yabancı yatırımcıları yatırım yeri, yatırım teşvikleri ve yatırım süreci hakkında bilgilendirmenin yanı sıra illerin ihracat potansiyeli arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Aksaray Yatırım Destek Ofisi ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliği ile Kuveytli İş adamı Aqeel Ahmed KAHN ile 3 aydan bu yana yaptığı görüşmeler neticesinde firma yetkilisini Aksaray’a davet etti.
KAHN, daha sonra Aksaray’da yonca ihracatı yapmak isteyen firmalar ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Kuveyt, Bahreyn ve Dubai pazarının en büyük Yonca tedarikçilerinden olan ve Irak, Suriye krizinden sonra hedef olarak Türkiye’ye yönelen Kuveytli iş adamı KAHN, ziyareti sırasında “Aksaray Yoncası”nın kalitesini oldukça beğendi. Kuveytli İşadamı Ağustos ayında 4 konteynır sipariş verdikten sonra yıllık bazda yaklaşık 800 ton yonca siparişi için Aksaraylı yonca üreticileri ile sözleşme yapacağını belirtti. Ayrıca firma yetkilisi Aksaray’ın yatırım için çok uygun bir konumda olduğunu ifade ederek ilerleyen dönemlerde yonca üretimi ve diğer alanlarda da Aksaray’a yatırım yapabileceğini de vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021