SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kutlu Zafer 103 Yaşında

Kutlu Zafer 103 Yaşında

A - +

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 14:36

Kutlu Zafer 103 Yaşında

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü vesilesiyle yazılı basın açıklaması yayınladı.

Türk Milleti’nin Çanakkale’de zor koşullar altında, kendinden güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferle unutulmaz bir zafer yaşattığını, aynı ecdadın torunlarının da bugün 15 Temmuz gibi unutulmaz bir destana imza attığının altını çizen Başkan Altınsoy, mesajında; “103 yıl önce Çanakkale Zaferinde, Türk askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerlerin ortaya konması bakımından dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı birçok mesajla yüklüdür. Şükürler olsun bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde şehitlerimizi tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Çanakkale’de iman gücüyle düşman askerlerini dize getiren asil bir milletin mensubu olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Gururluyuz, çünkü ay yıldızlı bayrağımıza rengini kanlarıyla veren şehitlere sahip yüce Türk milletinin bir ferdiyiz. Çanakkale şehitliklerini gezdiğimizde buradaki manevi havayı teneffüs etmenin birinci sebebi, bu yüksek ruhun halen canlı olmasından kaynaklanmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de o şanlı tarihi yazan ecdadın torunları, 15 Temmuz akşamında vatanına ve milletine kast etmiş hainleri püskürtmeyi başarmıştır. Bu vesileyle bir kez daha vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan bütün sevdiklerine şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021