SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kutlu Yolda Durmak Yok Yola Devam

Kutlu Yolda Durmak Yok Yola Devam

A - +

Aksaray Haberleri - 08.01.2019 - 13:47

Kutlu Yolda Durmak Yok Yola Devam

Tek amaçlarının üreten, icraat yapan ve tarafının yalnızca halktan yana olan AK Parti’nin hizmetlerinin her yerde hissedilmesi için durmak yok yola devam diyen AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, Aksaray’ın hedefleri için 31 Mart yerel seçimin önemli olduğunu kaydederek, “31 Mart hedeflerimizin kilometre taşıdır.” dedi.

AK Parti olarak kuruldukları günden beri hep istikamet sahibi olmalarının en önemli özelliklerinden biri olduğuna işaret eden Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, “Milletimiz nereye bakıyorsa, biz de oraya bakıyoruz. Milletimiz hangi hayalleri kuruyorsa, biz de aynı hayallerle aynı hedeflere azimle kararlılıkla yürüyoruz. Milletimiz hangi dertlerden bizarsa biz de onları çözmek için mücadele ediyoruz.” dedi.

17 yıldır AK Parti’nin halkın teveccühü sayesinde bugünlere geldiğini belirten Dinçer, “İnşallah 31 Mart’ta değerli hemşerilerimizin desteği ile Aksaray’da ve ülke genelinde tekrar AK Partimiz sandıklardan birinci parti olarak çıkacak. Yapmış olduğumuz hizmetlerin de üzerine koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler, halkımızın AK Parti’ye olan inancına güveniyoruz. İnşallah bu seçimde de bunu göreceğiz.” diye konuştu.

Milletvekilleriyle, AK Parti’nin tüm teşkilat mensuplarıyla 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını dile getiren Dinçer, “Hizmeti kendine şiar edinmiş bir partinin mensubu olarak sırtımızı her yükün altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler her şeyimizi ortaya koyarak çalışacağız. AK Partimize, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuna yakışır bir şekilde yağmur, çamur demeden sürekli bir amaç doğrultusunda haktan yana halkımıza hizmet için hareket edeceğiz. Amacımız bu kutlu davada alnımız açık, yüzümüz ak olarak bu yolculuğu hedefine kadar götürmektir. Kutlu davamızın, kutlu yolcuları ile hep birlikte durmak yok yola devam diyoruz.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021