SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kurtuluş Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Kurtuluş Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

A - +

Aksaray Haberleri - 15.06.2019 - 9:15

Kurtuluş Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurtuluş Mahallesinde başlattığı asfalt sezonuna hızlı başladı. Ekipler, Mahallede alt yapısı tamamlanmış, anayol ile bağlantılı olan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi asfalt sezonuna Kurtuluş Mahallesi anayoluna sıcak asfalt atarak başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede başlatılan asfaltlama çalışması Ramazan bayramı tatilinden hemen sonra kaldığı yerden devam etti. Çalışmalar ise şuanda alt yapısı tamamlanmış ve Kurtuluş anayoluna bağlantılı cadde ve sokaklarda sürüyor.

Çalışmalar asfalt sezonu öncesinde hazırlanan plan doğrultusunda devam ediyor. Ekipler, çalışma esnasında herhangi bir gecikmeye bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara geçit vermemek için yoğun mesai harcıyor.

Kurtuluş Mahallesinde sonra Bahçeli ve Laleli Mahallelerinde alt yapısı tamamlanan ve 2019 yılı yatırım programına dahil edilen yol güzergahlarında asfaltlama çalışmasının yapılacağı bildirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021