SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kudüs Haftası İlan Edildi

Kudüs Haftası İlan Edildi

A - +

Aksaray Haberleri - 12.12.2017 - 14:32

Kudüs Haftası İlan Edildi

Aksaray Üniversitesinde bulunan topluluklar Kudüs davasına sahip çıktılar. Emperyalist ABD nin işgalci Siyonist İsrail’e Kudüs’ü resmen başkent ilan etmesinin ardından Kudüs bilincine sahip topluluklar bir araya gelerek tepkilerini ortaya koyuyorlar.

ASÜ’de bulunan duyarlı topluluklar Kudüs için bir araya gelerek bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini duyurdular.

Kudüs davasını savunmak için beklenen tepkiyi göstermek adına sessiz kalmayacaklarını duyuran topluluklar “Kudüs duyarlılığını arttırmak, Kudüs bilincini diri tutmak” için imkân dâhilinde tüm argümanları kullanarak Emperyalizme ve Siyonizm’e karşı duruşlarını ortaya koyacaklar.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü kitlesel basın açıklamasıyla başlayan etkinlikler bu hafta Salı günü, Kudüs temalı resim sergisi, Çarşamba günü Yrd. Doç. Dr. Ramazan SÖNMEZ’in konuşmacı olarak katılacağı “Müslüman Gencin Yüreğinde ki Sevda Kudüs” konulu konferans, Perşembe günü ise Kudüs için yürüyüş düzenlenecek ve yürüyüşün ardından basın açıklaması yapılacak.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021