SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Küçük Zeynep’ten Büyük İyilik

Küçük Zeynep’ten Büyük İyilik

A - +

Aksaray Haberleri - 19.05.2020 - 16:46

Küçük Zeynep’ten Büyük İyilik

Küçük Zeynep İdlib’deki yaşıtlarını haber kanallarında gördükçe çok üzülmüş ve kumbarasında biriktirdiği paraların Yetim kardeşlerine kıyafet ve yemek olarak ikram edilmesini istemiş.

Ebeveynleri derneğimize gelerek Zeynep’le birlikte kumbarayı teslim etmek istediklerini belirttiler. İHH Yurtdışı Yetimhane denetlemesi ile görevlendirilen Önder Başkanımız sıcak hava ve virüsten dolayı dernekte buluşma yerine Zeynep’i evlerinin önünde ziyaret etti ve kumbarayı teslim aldı. Zeynep’in ne büyük bir iyilik yaptığını belirten ve yaptığı iyilikten dolayı çeşitli ikramlarla küçük meleği onore eden Önder Hocamız anne ve babasına da ayrıca teşekkür ederek, kumbaradaki birikimi bugün gönderilecek İdlib tırına yetiştirme sözü verdi.

Biz de, Aksaray İHH Ailesi olarak Zeynep gibi iyilik meleklerinin sayıca artmasını, bahtlarının açık olmasını Kadir gecesi hürmetine Yüce Rabbimizden niyâz ediyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021