SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Küçük Çocuklardan Şehitlere Saygı

Küçük Çocuklardan Şehitlere Saygı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.09.2015 - 12:17

Küçük Çocuklardan Şehitlere Saygı

Aksaray‘da yaşları 5 ile 6 arasında değişen çocuklar, son günlerde şehit düşen polis ve askerler için kendi yaptıkları dövizlerle “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları attı.
Minik elleriyle “Şehitler ölmez vatan bölünmez” yazılı dövizler oluşturan çocuklar, şehit ağabeyleri için minik ama anlamlı bir gösteri yaptı. Oturdukları sitenin çevresinde ellerindeki dövizlerle slogan atan çocuklar, kendi çabalarıyla son zamanlarda artan terör olaylarını protesto etti. 6 yaşındaki Tuğçe, kendileri için şehit olan ağabeyleri için bir şeyler yapabilmek adına böyle bir etkinlik yapmayı düşündükleri belirterek, “Askerlerimiz bizim için savaştığı, bizim için öldükleri için böyle bir şey yaptık” dedi.
5 yaşındaki Gökçe ise, elinde taşıdığı ve neredeyse kendi boyu kadar olan dövizle “Askerlerimiz öldüğü için bunu yapmaya çalıştık” diye konuştu.
“Onlar bizim için ölüyor” diyen 5 yaşındaki Azra ise, “Askerlerimiz ölüyor, bizde onları kırmayalım bir şeyler yapalım dedik. Elimiz boş olmasın dedik” dedi.
Site içinde “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye bağırarak gezen minikler, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okumayı da ihmal etmedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021