SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Köylerin sorun ve ihtiyaçları görüşüldü

Köylerin sorun ve ihtiyaçları görüşüldü

A - +

Aksaray Haberleri - 22.11.2016 - 13:40

Köylerin sorun ve ihtiyaçları görüşüldü

Vali Aykut Pekmez; bir grup köy muhtarı ile sorun ve ihtiyaçlarla ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi. Köylerden yol, içmesuyu, kilitli parke taşı konularında taleplerin geldiğini belirten Vali Pekmez; öncelikli hizmetlerin sunulması için hep beraber gayret göstereceklerini söyledi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ziraat Odası Başkanı ve Kazıcıktol Köyü Muhtarı Emin Koçak beraberinden, İsmailağatolu Köyü Muhtarı Abdurrahman Coşkun, Hırkatol Köyü Muhtarı Ramazan Baş, Hatipağatolu Köyü Muhtarı Menderes Doğanay, Selecikösetolu Köyü Muhtarı Adem Koçak, Ulukışlatolu Köyü Muhtarı Alpaslan Arık, Yapılcan Köyü Muhtarı Ramazan Yapılcan, Ataköy Köyü Muhtarı Çapan Çıtak’tan oluşan heyet ile Valilik Makamında görüşen Vali Aykut Pekmez; muhtarların sorunlarını dinledi.
Muhtarların grup köylerde içme suyunun yetersiz olduğunu belirtmeleri üzerine Vali Pekmez, köylerin içme suyu konusunda taleplerinin karşılanması için konuyu inceleyerek sorunun çözümü için çalışacaklarını belirtti. Millete hizmet için görev yaptıklarını vurgulayan Vali Pekmez el ele verip sorunların çözümü, eksikliklerin giderilmesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021