Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Köylerin İçme Suyu, Ek Şebeke Hatları ve Terfi Binaları Tamamlandı

Köylerin İçme Suyu, Ek Şebeke Hatları ve Terfi Binaları Tamamlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 29.01.2019 - 14:00

Köylerin İçme Suyu, Ek Şebeke Hatları ve Terfi Binaları Tamamlandı

Aksaray İL Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Eskil ilçesi Güneşli köyü ve merkeze bağlı İncesu köyü Hüyük Yaylasına ayaklı depo yapım işi, Yuva köyü ile Kutlu köyü iskan evleri içme suyu ek şebeke, terfi binası, enerji nakil hattı ve Sivrihisar ek kanalizasyon ile fosseptik çukur işleri tamamlandı.

Aksaray Valisi ALİ MANTI konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Özel İdare Genel Sekreterliğimiz tarafından Eskil ilçemizin Güneşli köyüne 100m3 hacimli H:30M ayaklı içme suyu deposu ve terfi binası yapım işi tamamlandı. Yeni ayaklı depo ile terfi binası yapımından sonra şebeke bağlantıları yapıldı ve vatandaşlarımızın kullanıma sunuldu ayrıca eski olan ayaklı depo yıkımı gerçekleşti. Bununla birlikte merkeze bağlı İncesu köyü Hüyük yaylamıza içme suyu terfili isale hattı, şebeke hattı ve 100m3 hacimli H:30M ayaklı içme suyu deposu ile şebeke bağlantı yapım işleri tamamlanarak köy halkımızın hizmetine sunulmuştur.

VALİ ALİ MANTI; Yuva köyü iskan evleri içme suyu ek şebeke, terfi binası ve enerji nakil hattı yapılması ile 1800 metre ek içme suyu şebekesi, 1 adet terfi binası, Kutlu köyü iskân evleri içme suyu ek şebekesi yapılması işi ile 1800 metre içme suyu ek şebekesi yapılması planlanan iş tamamlanmıştır. Güzelyurt ilçesi Sivrihisar köyünün ek kanalizasyon şebeke hattı ve 250 kişilik fosseptik çukuru yapılması işi bitirilmiş köy halkının hizmetine sunulmuştur, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021