SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Köylerde Şehir Konforu

Köylerde Şehir Konforu

A - +

Aksaray Haberleri - 14.01.2016 - 10:58

Köylerde Şehir Konforu

Aksaray İl Özel İdaresi, şehir merkezinde ve kırsalda yaptığı yatırım ve hizmetler ile vatandaşın memnuniyetini kazanarak, özellikle köylerde yaşayan vatandaşlar için vazgeçilmez olmaya devam etmektedir.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, ‘’Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için yol, içme suyu, kanalizasyon ve sulama tesislerinin yapımı gibi alt yapı hizmetlerini sürdüren Aksaray İl Özel İdaresi şehir merkezi ve kırsal kesimdeki okulların ve kamuya ait binaların her türlü yapım, bakım ve onarımlarını da geçekleştirmektedir. Yapılan veya modernize edilen okul binaları ile, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri ne gayret edilerek, vatandaşlarımızın her türlü kamu hizmetinden azami derecede faydalanması için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. amacımız köyde şehir konforunu yaşatmak Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini ilke edinen Aksaray İl Özel İdaresi, tarım ve hayvancılığın köylerde gelişmesi için 2016 yılı bütçesinden İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne destekte bulunarak 176 köyümüze bu güne kadar, bir köy için gerekli olabilecek hemen her türlü yatırım götürülmüş ve götürülmeye devam etmektedir.’’ Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021