SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » KÖYDES Projelerine 5 Milyon 541 Bin Tl Ödenek

KÖYDES Projelerine 5 Milyon 541 Bin Tl Ödenek

A - +

Aksaray Haberleri - 04.02.2015 - 8:36

KÖYDES Projelerine 5 Milyon 541 Bin Tl Ödenek

Aksaray’da Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesinin 2015 yılı ödenekleri belli oldu.
Valilik Toplantı salonunda Vali Şeref Ataklı Başkanlığında KÖYDES Projeleri ödenek tahsisat toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Yardımcısı Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Tolga Polat, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Sağlık, Halk Sağlığı Müdürleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü katıldı.
Aksaray Valisi Şeref Ataklı, KÖYDES projeleri için tahsis edilen ödeneklerin temel altyapı hizmetleri; içmesuyu, yol, köy içi parke taşı döşemesi, kanalizasyon, gölet yapımı gibi işler için kullanıldığını Aksaray’da ağırlıklı olarak içme suyu ve parke taşı döşemesi işlerinin yapıldığını söyledi. 2015 yılı için KÖYDES Projeleri için Aksaray’a 3 milyon 541 bin TL ödenek tahsisatı yapıldığını ifade eden Vali Ataklı, 2014 yılı sonunda KÖYDES için 2 milyon TL daha ödenek gönderildiğini söyledi. 2015 yılı KÖYDES ödeneklerinin ilçelere tahsisatlarının yapılarak öncelikli ve ödenek imkanlarına göre yapılacak işlere hemen başlatılması talimatını veren Vali Ataklı, 2014 yılı sonunda ilave gelen 2 milyon liranın da ilçe ve köylerin yine öncelikli ihtiyaç durumlarına göre tahsis edileceğini söyledi.
Toplantıda ilçeler ile merkeze bağlı köylerin öncelikli ihtiyaçları değerlendirilerek, talepler ve İl Özel İdaresi tarafından tespit edilen ihtiyaçlar görüşüldü. Vali Şeref Ataklı, yapılacak işlerin ihale süreçlerinin kısa sürede sonuçlandırılması ve işlere hemen başlatılması talimatını yineleyerek işlerin yakından takip edilerek kontrol ve denetimleri noktasında aksamaya meydan verilmemesini istedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021