SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Köy Yollarında Kumlama Çalışmaları Başladı

Köy Yollarında Kumlama Çalışmaları Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 06.03.2019 - 14:54

Köy Yollarında Kumlama Çalışmaları Başladı

Aksaray İL Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bozulan köy yollarının kumlama çalışlarına başladı.

İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan 2 ekip geçtiğimiz kış aylarında köy yollarında oluşan olumsuz durumları ve ulaşımın sorunsuz yapılabilmesi için Aksaray genelinde kumlama çalışmalarına başlamıştır.1.ekip Tol bölgesi olarak bilinen gurup köylerde çalışmakta olup 2 adet greyder,1 adet silindir,1 adet ekskavatör ve 5 adet kamyon ile çalışmakta,2.ekibimiz ise Ortaköy ilçemizin Ozancık, Çatin,Cumali ve gurup köylerde yine aynı sayıda araç ve ekipman olarak 2 adet greyder,1 adet silindir,1 adet ekskavatör ve 5 adet kamyon ile çalışmakta olup,hizmetlerine aralıksız devam etmektedirler.Köylerimize yapılan bu kumlama çalışmaları sonucunda kış aylarında bozulan yollarımızı bir an önce tamamlayıp köy halkımızın ulaşım sıkıntısını gidermek ve olumsuz bir durum oluşturmamak için sahada hazır olduklarını,planlı ve aralıksız olarak çalıştıklarını da belirtmek istiyorum.dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021