SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Koruyucu Ailelere ziyaret

Koruyucu Ailelere ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 27.05.2017 - 9:56

Koruyucu Ailelere ziyaret

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklara koruyucu ailelik yapan aileleri ziyaret etti.

Yeşim Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk ile birlikte ziyaret ettiği ailelere görüşerek bilgi aldı.

Kendi çocukları ile birlikte koruyucu aile oldukları çocuklara annelik, babalık yapan ailelere teşekkür eden Yeşim Pekmez; aile sıcaklığı ile büyüyen çocukların anne baba sevgisi ile aile ortamında yetişmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Sargın ve Zerzevatçı ailelerinin koruyucu ailelik yaptığı çocuklarla yakından ilgilenerek eğitim hayatları hakkında bilgi alan Yeşim Pekmez Hanımefendi çocuk evlerinde kalan çocuklar arasında düzenlenen yarışmalarda başarılı olan çocuklara bisiklet hediye etti.

Yeşim Pekmez Hanımefendi; koruyucu aile uygulaması hakkında bilgi almak ve koruyucu aile olmak isteyen ailelerin mutlaka Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden bilgi almasını isteyerek

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021