Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Konya Milletvekili Bozkurt; Partililerle Biraraya Geldi

Konya Milletvekili Bozkurt; Partililerle Biraraya Geldi

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2017 - 15:18

Konya Milletvekili Bozkurt; Partililerle Biraraya Geldi

CHP Konya Milletvekili bir dizi çalışmalar kapsamında Aksaray İl Teşkilatında partililer ile bir araya geldi. Parti binasında gerçekleşen programa CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak, Merkez İlçe Başkanı Ünal Er, Kadın Kolları Başkanı Cansu Bülbül, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca, Belediye başkanları, eski il, merkez ilçe başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını CHP Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak yaptı. Toprak yaptığı açıklamada; “16 Nisan’da gerçekleşecek olan Referandum seçiminde tek kişiye yetki verilmesine, TBMM’nin yok sayılmasına, Yasama görevinin bulunmamasına ‘HAYIR’ diyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımıza karşı değiliz. Ancak Yasama görevinde olan meclisin yok sayılmasına, Partili Cumhurbaşkanının tarafsız olmayacağını ve ülkede eşitsizlik yaşanacağından dolayı kararımız HAYIRdır. HAYIRda HAYIR Vardır” dedi.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ise; “16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimine kadar gece gündüz demeden hep birlikte el ele vererek çalışmalar yapacağız. Herkese Neden HAYIR dediğimizi anlatacağız. Bize dayatılan Anayasa metni 1923 Tarihinde Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyet’ine İhanetin belgesidir. 60 Kuşağını yaşayan birisi olarak, kucaklarımızda arkadaşlarımızın can verdiği olayı yaşayan birisi olarak Ankara Bahçelievler’de arkadaşlarımızı tel ile boğan ve adını milliyetçilik koyan kişiler bugün Türkiye Cumhuriyet’ine ihanet edenler ile birlikte hareket etmekteler. Anadolu’da, Sakarya’da, Dumlupınar’da, İnönü’de birlik olan ve Türkiye Cumhuriyet’inin adımlarının atıldığı o günlerden 94 yıl sonra Türkiye Cumhuriyet’ine ihanet belgesine HAYIR diyoruz” dedi.

“Bu Seçim Hitlerin Yetki Belgesidir”

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt; “16 Nisan’da bizlere sunulan Anayasa Paketi Hitlerin Alman Parlamento’sunda 28 Şubat 1933’de Hitlerin fırlayıp çıkardığı yetki yasasının daha da diktatörcedir. 1933’de çıkardıkları yetki belgesi sadece 6 yıl durduktan sonra Almanya yakılarak, yıkılarak Hitlerin sonu gelmiştir. Halklar aldanabilir, Halklar aldatılabilir. Ancak halkın cevabı iktidarlara her zaman ağırdır. Bu yetkiyi Evliyalara verilse, Evliyalar azar. Biz CHP’liler olarak hayâl mi görüyoruz? Ülkemiz çok iyi yönetiliyor da biz mi hayâl görüyoruz? Barışık komşumuz yokken, ekonomik kriz ortada iken, biz mi hayâl görüyoruz? 1974 yılında Kıbrıs’a yapılan çıkarma da 29 günde 3’te 1’ini aldık. Ama 6 ayda Suriye’de kıytırık bir ilçeyi alamadık. Ve u 6 ay içerisinde 70 şehit verdik. Yazıktır, günahtır” şeklinde konuştu.

“Hayır Diyenlere Terörist Muamelesi Yapılamaz”

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt; “Antalya Cumhuriyet Savcısının twitter hesabından yaptığı açıklamada ‘Hayır diyenler kusura bakmasın Terör Örgüt üyesi gibi yargılanırlar’ demesinin ardından bende o savcıya Aksaray’dan sesleniyorum. Ey Savcı sende 17 Nisan’da Cumhuriyetçi halka hesap vereceksin. Diğer taraftan bir başkası çıkıyor ‘Hayır çıkarsa iç çatışma çıkar.’ Be hadsiz sen kimsin de bu kelimeleri kullanabiliyorsun. Haddini bil. Sen bu milletin kardeşlik duygusunu, birlikteliğini öyle tek bir cümle ile bozamazsın” dedi.

‘Sultanhanı Belde Teşkilatını Ziyaret Ettiler’

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak, Merkez İlçe Başkanı Ünal Er, Kadın Kolları Başkanı Cansu Bülbül, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca, Belediye başkanları, eski il, merkez ilçe başkanları ve çok sayıda partililer Sultanhanı Beldesi CHP Teşkilatını ziyaret ettiler.

CHP Sultanhanı Belde Teşkilatı Ahmet Karacaer yaptığı açıklamada; “Konya Milletvekilimiz Hüsnü Bozkurt ve Aksaray il teşkilatımızın parti belde teşkilatımızı ziyaret etmiş bulunuyorlar. 16 Nisan’da HAYIR’da HAYIR vardır. HAYIRlarda buluşalım. Tek adamlık rejimine HAYIR diyerek Türkiye Cumhuriyet’i ilelebet payidar kalacaktır. Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir parolası ile Meclisin tek adamın dudağında fesih edilme kararına HAYIR diyoruz” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021