SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Konya Meteroloji 8. Bölge Müdürü, Saklav’ı makamında ziyaret etti

Konya Meteroloji 8. Bölge Müdürü, Saklav’ı makamında ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 05.12.2018 - 10:10

Konya Meteroloji 8. Bölge Müdürü, Saklav’ı makamında ziyaret etti

Konya Meteroloji 8. Bölge Müdürü Yususf Ulupınar ve beraberinde Konya Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İmrenk, Aksaray Meteroloji İl Müdürü Mehmet Savaş İlktürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Saklav’ı makamında ziyaret ettiler.

Tarım ve Hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin, kurum ve kuruluşların zirai meteoroloji çalışmalarından haberdar edilmesi, bu çalışmalardan yararlandırılması ve böylelikle gelirlerin artırılması meteorolojik hadiselerden oluşan don, dolu, sel, su baskını, kuraklık afetler ve kayıplarının en aza indirilmesi gibi konularda fikir alış verişinde bulundular.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Saklav, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek meteorolojik olayların önemine değindi, meteorolojinin hayatımızın önemli bir parçası olduğunu ifade etti ayrıca Üreticilerin hangi meteorolojik olaylarla karşılaşacağını önceden bilmesi, bu kişileri bazı teknik ve kültürel önlemler almaya zorlar. Alınan bu önlemler ile uğrayacakları zarar miktarı azaltılmış olur ” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021