SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kongre Çalışmaları Devam Ediyor

Kongre Çalışmaları Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 05.01.2018 - 10:23

Kongre Çalışmaları Devam Ediyor

Ak Parti Aksaray İl Başkanlığında 13 Ocak Cumartesi günü Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı Aksaray 6. Olağan İl Kongresi için çalışmalar sürüyor.

Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Aksaray ziyareti için tüm teşkilatlarda ve il genelinde heyecan yaşanırken İl Başkanlığında kongre sürecinde herhangi bir aksaklık ve sorun yaşanmaması için büyük bir çalışma başlatıldı. İl Başkanlığında oluşturulan Kongre komitesi toplantıda bir araya geldi.

81 İl Başkanlıklarına, İl Delegelerine, önceki dönem İl ve İlçe Başkanlarına gönderilecek davetiyeler hazırlanırken bir yandan da salon içinde yapılacak çalışmalar en ince ayrıntısı düşünülerek hazırlanıyor. Komite çalışmaları organize edip yakından takip ediyor.

“KONGREMİZ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK”

Süreci ve toplantıyı değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 6. Olağan İl Kongrelerinin şölen havasında geçmesini arzuladıklarının altını çizdi. Hüseyin Altınsoy, “Kutlu yürüyüşün devamı olan 6. Olağan Kongre sürecini başlattık. İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarımız 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz 6. Olağan İl Kongremiz için gerekli tüm hazırlıkları yapıyor. İnşallah Aksaray’ımızın heyecan duyacağı yeni bir dönemi hep birlikte başlatmış olacağız.” dedi.

“YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN HEYECANINI HEP BİRLİKTE HİSSETMELİYİZ”

Bugüne kadar partide görev almış İl Başkanları, İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, sürecin bir bayrak yarışı olduğunun altını çizerek, “Malumunuz bu bir bayrak yarışı. Dolayısıyla yenilenen teşkilatımız ile yola devam edeceğiz. Bugüne kadar partimiz için, davamız için büyük fedakârlık yapan ve hizmetleri geçen tüm kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bu zorlu ve yeni dönemde görev alacak kardeşlerimize de Cenab-ı Hakk’tan üstün başarılar diliyorum. Bu kutlu davada hep birlikte olmak önemli. Bu yürüyüşün heyecanını hep birlikte hissetmeliyiz. Kongremizin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021