SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kırsal Kalkınma Destekleme Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kırsal Kalkınma Destekleme Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.08.2019 - 16:55

Kırsal Kalkınma Destekleme Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Aksaray Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen Kırsal Kalkınma Destekleme bilgilendirme toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkan Vekili Tayfun Çelik, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kaya, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıya katılanlara bilgi veren Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav; Hayvansal ve bitkisel ürünlerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması. Su ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması. Yenilenebilir enerji kullanan yeni sera, yenilenebilir enerji üretim tesisleri, tarımsal üretime yönelik sabit yatırımları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşma yapan Vali Ali Mantı; Devletimiz üretim yapan çiftçimizi, sanayicimizi her türlü hassasiyeti gösteriyor. Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da tarım ve hayvancılık sektörü yapılan desteklemeler, çalışmalar sayesinde gerçekten çok cdii bir ilerleme olduğunu belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021