SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kimse Devletimizin Gücünü Sınamaya Kalkmasın

Kimse Devletimizin Gücünü Sınamaya Kalkmasın

A - +

Aksaray Haberleri - 07.04.2016 - 14:23

Kimse Devletimizin Gücünü Sınamaya Kalkmasın

Kimse Devletimizin Gücünü Sınamaya Kalkmasın. Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle şehit ve gazi ailelerine yemek programı düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis Evi’nde gerçekleştirilen programa Vali Şeref Ataklı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve şehit ile gazi yakınları katıldı. Yemeğin ardından kuranı kerim okunarak dualar edildi.

Burada bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Türkiye’nin terörle mücadele kapsamında büyük bir aşama kaydettiklerini belirterek, “Terör bu ülkenin gündeminden kalkacak” dedi.

İl Emniyet Müdürü Aslan, “İçinde bulunduğumuz hafta 10 Nisan Polis Bayramı haftası. Türk Polis Teşkilatımızın 171’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında terörle mücadele eden arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla, şehit ve gazi yakınlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir program düzenledik. Bu kaynaşmalarımız sürekli devam edecek. Şunu net olarak belirtmek istiyorum, Aksaray İl Emniyeti olarak belirtmek istiyorum. Hiç kimse devletimizin kudretini, gücünü sınamaya kalkmasın. Terörle mücadelede büyük bir aşama kaydettik. Kesinlikle ve kesinlikle terörü sonlandıracağız. Son terörist, son silah bitene kadar bu mücadele kararlılıkla devam edecek ve ettiriyoruz. Bundan vatandaşlarımızın hiçbir şüphesi olmasın. Kesinlikle bu terör bu ülkeden gündeminden kalkacak. Terör bu ülkede yok olacak. Bunda kararlıyız” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021