SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kılıç, İç Anadolu Bölge toplantısına katıldı

Kılıç, İç Anadolu Bölge toplantısına katıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 03.08.2019 - 11:00

Kılıç, İç Anadolu Bölge toplantısına katıldı

Konya’da gerçekleştirilen AK Parti İç Anadolu Bölge İl Gençlik Kolları Başkanları toplantısında Genç Başkanlar, “Bizlerde atamız Fatih Sultan Mehmet gibi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi tarih yazacak, tarihi değiştirecek yaştayız.” mesajı verdi.

İç Anadolu Bölge İl Gençlik Kolları Başkanları toplantısı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu başkanlığında Bölge koordinatörü Ömer Akbaş ve Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Oldukça verimli geçen toplantı sonrası açıklama yapan Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Emin Kılıç, “Bölge toplantımızda teşkilat başkanımızın katılımıyla ve bölge koordinatörümüzle hem bölgemizin hem ilimizin gençliğine daha iyi hizmet verebilmek ve gelecekte beklenen yenilenme sürecinde sürece en üst düzeyde ihtimam göstermek için bir aradayız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlayacak olan kongre sürecine teşkilatlarımızla daha dinamik olabilmek adına bu tür toplantılar sıklaştıracağız. Neticelerin hem ilimize hem bölgemize hem de ülkemize hayırlı olacağına inancım tamdır. Rabbim bizi teşkilata olan inancımızdan davaya olan bağlılığımızdan makam ve mevki hırsından esirgesin.”

Davaya gönül vermiş gençlik olarak, ülkenin menfaatine yönelik kendilerine verilecek her türlü göreve hazır olduklarını vurgulayan Başkan Kılıç, “Ülkemiz için onurlu görevi üstlenmeye hazırız. Tıpkı atalarımız gibi, tıpkı dedelerimiz gibi bizler de tarih yazacak, bizler de tarihi değiştirecek yaştayız. İşte bu sebepten kendimizi iyi yetiştirip, okuyup, araştırıp ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip Allah’ın izni ile davamıza ve hareketimize sahip çıkıp elimizden gelenin en iyisini son nefesimize kadar yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.’’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021