SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kılıç, Aksaray’ı Başarıyla Temsil Ediyor

Kılıç, Aksaray’ı Başarıyla Temsil Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 13.06.2015 - 14:48

Kılıç, Aksaray’ı Başarıyla Temsil Ediyor

3 Vali ve 3 İl Genel Meclis Üyesinin seçileceği oylama sonucunda Aksaray İl Genel Meclis Başkan Vekili Celalettin KILIÇ 37 oyla en yüksek oyu alarak 1. Sıradan T C Vilayetler Hizmet Birliği Encümeni ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

Aksaray İl Genel Meclis Başkan Vekili Celalettin KILIÇ, Aksaray’ı sadece il bazında değil Türkiye genelinde de başarıyla temsil ediyor.

T C Vilayetler Hizmet Birliği 40. Genel Kurul Toplantısı Ankara Gölbaşı Vali Galip DEMİREL Tesislerinde İç İşleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem ÜNLÜER Başkanlığında yapıldı.

Türkiye Genelinde 51 il Valisi ve 51 İl, İl Genel Meclis Üye temsilcisinin katıldığı Genel Kurul Toplantısında Gündem maddeleri görüşüldükten sonra Encümen seçimi oylamasına geçildi. 3 Vali ve 3 İl Genel Meclis Üyesinin seçileceği oylama sonucunda Aksaray İl Genel Meclis Başkan Vekili Celalettin KILIÇ 37 oyla en yüksek oyu alarak 1. Sıradan T C Vilayetler Hizmet Birliği Encümeni ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

İç İşleri Bakanı Sebahattin ÖZTÜRK ünde katıldığı Genel kurul toplantısında seçilen Gümüşhane Valisi Yücel YAVUZ, Uşak Valisi Seddar YAVUZ, Rize Valisi Ersin YAZICI, Aksaray İl Genel Meclis Başkan v. Celalettin KILIÇ 37 oy, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Selçuk ÇİRKİN 33 oy, Sinop İl Genel Meclis Üyesi Veysel ŞAHİN 33 oy alarak Vilayetler Hizmet Birliği Encümen Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler.

Oylamada 4. ve 5. Sırada yer alan Kars İl Genel Meclis Üyesi Mehmet DEMİR 30 oy ve Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ ise 29 oy alarak Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler. Encümen Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçilen Üyeler 1 yıl süreyle görev yapacaklar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021