SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kıbrıs Gazileri Vali Şeref Ataklı’yı Ziyaret Etti

Kıbrıs Gazileri Vali Şeref Ataklı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 23.07.2015 - 12:27

Kıbrıs Gazileri Vali Şeref Ataklı’yı Ziyaret Etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ beraberinde gazilerden oluşan heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Kıbrıs Barış Harekâtının 41. Yıldönümü ve ‘Barış Haftası’ kapsamında gerçekleşen ziyarette Kıbrıs gazileri ile bir süre sohbet eden Vali Şeref Ataklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şehit ve gaziler sayesinde bu ülkenin varlığını ilelebet sürdürmeye devam edeceğini söyledi.

Türk Milletinin tarih boyunca vatan topraklarının savunmasında evlatlarını şehit verdiğini birçok askerinin de gazi olduğunu belirten Vali Ataklı, ‘Bizler şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu vatan topraklarında yaşıyoruz. Bu süreklilik böyle devam edecek. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlik ve gaziliğin önemi ve değerini biliyoruz. Bunu yeni nesillere de en iyi şekilde anlatmamız lazım. Bu vatan canlar feda edilerek gaziler verilerek vatan oldu.’ dedi.

‘Ayşe tatile çıksın’ parolası ile başlatılan Kıbrıs çıkartmasında yaşadıklarını anlatan gaziler vatan, bayrak, millet sevdasının büyük anlamlar taşıyan önemli değerler olduğunu bugün dahi kendilerine ihtiyaç duyulması halinde her an göreve hazır olduklarını belirttiler.

Kendilerine gösterdikleri yakın ilgi alaka nedeniyle Vali Şeref Ataklı’ya teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ Aksaray’ın Kıbrıs Barış Harekâtında 4 şehit verdiğini Aksaray merkezden 85 toplamda 167 Kıbrıs Gazisi bulunduğunu belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021