SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Kaymakam Erdoğan, 1000 kişiye aşure dağıttı

Kaymakam Erdoğan, 1000 kişiye aşure dağıttı

A - +

Ağaçören Haberleri - 03.10.2018 - 15:43

Kaymakam Erdoğan, 1000 kişiye aşure dağıttı

1.000 kişilik Aşureyi kendi elleriyle dağıtan Ağaçören Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN, konuşmasına, Milli Şair Mehmet Akif ERSOY’un sözüyle başlayarak; ”Girmeden tefrika (ikilik) bir millete, düşman giremez, toplu vurdukça kalpler, onu top sindiremez.” Muharrem Ayının birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten kaymakamımız, Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi inşallah sonsuz kılar.” diye dua ederek, Muharrem Ayında aşure ikram etme etkinliğini, her yıl yaparak, dosta düşmana hain ve bölücülere, milletin birliğini yıkmak isteyenlere; bu milletin birlik ve beraberlik, kardeşlik içerisinde olduğunu göstermek istediklerini belirtti.

Kaymakam Zikrullah ERDOĞAN bu etkinlikte yardımlaşmanın, paylaşmanın simgesi olan aşurenin, Ağaçörenli olanı olmayanı bir araya getirdiğini belirtti. Sevgiyle, özveriyle pişirilen aşureler vatandaşlarımıza ikram edildi. Aşure ikram etkinliğimize katılan tüm halkımıza teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021