SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor Projesi Çalışmaları İtalya Ziyareti

Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor Projesi Çalışmaları İtalya Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 21.07.2017 - 12:24

Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor Projesi Çalışmaları İtalya Ziyareti

“Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” Projesi Çalışmaları İtalya Ziyareti İle Devam Etti

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor” projesi çalışmaları devam ediyor.

Proje kapsamında kurumların kayıtlı istihdam konusunda uygulamaları ile ilgili bilgi almak ve iyi uygulama örneklerini yerinde görmek amacıyla planlanan İtalya ziyareti 10-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ziyaret; AHİKA Personelinin yanı sıra proje kapsamındaki Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir illerinde faaliyet gösteren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlükleri (SGK), Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri (İŞKUR), Ticaret ve Sanayi Odaları (TSO), Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlikleri (ESOB) ve Kırıkkale Üniversitesi temsilcilerinden oluşan heyetin katılımıyla gerçekleştirildi.

Heyet, program boyunca İtalya İşçi ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Ulusal Sosyal Güvenlik Kurumu, Roma İş ve İşçi Bulma Kurumu, Giacomo Brodolini Vakfi Politika Araştırma Merkezi ve Roma Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’ne çalışma ziyaretleri gerçekleştirerek İtalya’nın istihdam politikası ve istihdam durumu hakkında temaslarda bulundu.

Son olarak, Roma Büyükelçisi Sayın Murat Salim Esenli’nin ev sahipliğinde Roma Büyükelçiliği’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Tören Programı’na katılan heyet programı tamamlayarak yurda döndü.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021