SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Karla Mücadele Ekipleri Hazır

Karla Mücadele Ekipleri Hazır

A - +

Aksaray Haberleri - 25.01.2018 - 9:09

Karla Mücadele Ekipleri Hazır

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde yaşayan vatandaşların kış şartlarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek gerekli önlemleri aldı.

Aksaray Belediyesi, mevsim öncesinde hazırlıklarını tamamlamış ulaşımda aksama yaşanmaması ve don olaylarının hayatı olumsuz etkilememesi gerekli tedbirleri aylar öncesinde almıştı.

Kar, tipi ve buzlanmaya karşı Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde karla mücadele ekipleri yağan kar öncesinde teyakkuza geçerek meteorolojiden gelen uyarılara göre harekete geçmek için iş başı yaptı.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; “Aksaray’da kış sert geçiyor. Biz de buna göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kış şartları için Acil eylem planımızı oluşturduk. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekipler oluşturarak, hazırlıklarımızı tamamladık. Şiddetli don olaylarına karşı gerekli buz çözücü solüsyon ve tuz stoku oluşturuldu. Kış şartlarında kullanmak üzere tasarlanan araç filomuza ek olarak 2 adet daha tuz serici karla mücadele aracını kazandırdık. Vatandaşlarımız, can ve mal güvenliği için aşırı karlı havalarda mümkün olduğu kadar araçları ile çıkmamaları, kar lastiklerini ve zincirlerini araçlarında bulundurmalarını tavsiye ediyoruz” denildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021