SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kardeşlerine örnek oldu

Kardeşlerine örnek oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 12.09.2015 - 10:23

Kardeşlerine örnek oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı ‘Sevgi Evleri’nde kalan Gülşen üniversite hayatına başladı. Uluslararası Ticaret Bölümünü kazanan Gülşen’in elde ettiği başarısı nedeniyle Vali Şeref Ataklı tarafından tebrik ve takdir edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Aksaray İl Müdürü İsrafil Aktürk ile başarılı öğrenci Gülşen’i Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, genç öğrenciyi tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Aksaray’da devletin sağladığı imkânlarla oluşturulan evlerde kalan çocukların en iyi şekilde geleceğe hazırlandığını ifade eden Vali Ataklı, yakından tanıdığı Gülşen’in diğer arkadaş ve kardeşlerine örnek olduğunu belirtti.

Ülkenin her alanda nitelikli insanlara ihtiyacı olduğunu belirten Vali Ataklı, ‘Çocuklarımız ilgi alanlarına göre yönlendirilerek ilerde kendisi için iyi bir meslek, vatanı ve milleti için faydalı işler yapacağı bir alana teşvik edilmeli. Biz Gülşen’in başarısı ile gururlandık. Evlerde kalan diğer çocuklarımızın da başarılı olacaklarına inanıyor onların her zaman yanında ve destekçileri olacağımızı ifade ediyoruz.’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021