SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Karatay:”Bizim İçin İsimler Önemli Değil”

Karatay:”Bizim İçin İsimler Önemli Değil”

A - +

Aksaray Haberleri - 27.08.2015 - 14:47

Karatay:”Bizim İçin İsimler Önemli Değil”

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı olarak 1 Kasım’da yapılacak yeniden seçime hazır olduklarını ifade eden İl Başkanı Karatay, “Bizim için isimler önemli değil, önemli olan bu ülkenin Ak Davası, bu hareketin başarıya ulaşması ve milli mücadeleyi sürdürebilmek” dedi.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan yeniden seçime büyük bir ciddiyet ve hassasiyet içerisinde hazırlanacağız diyen İl Başkanı Karatay, İktidara geldiği günden bu yana insana hizmet dışında bir faaliyette bulunmayan AK Parti, Genelde birleştirici, bütünleştirici, özverili, uzlaşıya dayalı siyaseti takip ettiklerin ifade etti. Biz insanlar arasında ayrışma ve kutuplaşmayı hiçbir zaman savunmadık. Milletin içinde, onların rehberliğinde kurduğumuz yolumuzda yürüdük. Biz teşkilat olarak, millete hizmet noktasında kendimizle yarışıyoruz, kendi kırdığımız rekorları kırmaya çalışıyoruz, kendi koyduğumuz çıtayı daha yükseklere çıkarmaya gayret ediyoruz, dedi.

Aday adayı olmak için istifa etmesi gereken aday adaylarının 31.08.2015 pazartesi saat 17:00ye kadar istifa etmeleri gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Karatay, 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanun’ununa göre “Adaylık için görevden çekilmesi gerekenler bölümü 18. Maddesine göre Aday olmak isteyen; Hakimler ve savcılar, Yüksek yargı organları mensupları, Yüksek öğretim kurumlarındaki öğretim elemanları, Yükseköğretim Kurulu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyeleri, Kamu kurumu ve kuruluşlarının memur statüsündeki görevlileri ile yaptıkları hizmet bakımından işçi niteliği taşımayan diğer kamu görevlileri, Belediye başkanları, Subaylar ile astsubaylar, Siyasi partilerin İl ve İlçe Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile sendikalar, kamu bankaları ile üst birliklerin ve bunların üst kuruluşlarının ve katıldıkları teşebbüs veya ortaklıkların yönetim ve denetim kurullarında görev alanlar en geç 31/8/2015 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar 2839 sayılı Kanun’un 18. maddesi uyarınca görevlerinden ayrılma isteğinde bulunmaları gerektiğini ve ayrıca Pazartesi gününden geçerli olmak üzere emeklilik isteğini belirten dilekçelerini en geç 31.08.2015 Pazartesi günü saat17.00’ye kadar vermeleri gerektiğini ifade etti.

Yeniden seçimin ülkemize hayırlı olması temennisinde de bulunan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Elbet bu zor süreçten geçtik, ülkemiz çok büyük sıkıntılar atlamış bir ülke, bu zorlu süreçlerde bitecek Allah’ın izniyle, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021