SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Karatay Ortaköy İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Karatay Ortaköy İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 17.02.2016 - 13:20

Karatay Ortaköy İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edip ilçe yönetim kurulu üyeleriyle yapılan teşkilat toplantısına katıldı akabinde ilçedeki yapılan çalışmaları yerinde incelemelerde bulundu.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Ortaköy İlçesi Başkan Ali Rıza Özdemir başkanlığında yapılan ilçe Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı ve Ortaköy ile ilgili yapılacak olan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Uzun süredir Aksaray gündeminde olan Ortaköy Yolu bölünmüş yol ayrımı ile ihalesinin yapıldığını hatırlatan Başkan Karatay, “Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Ortaköy yolumuzun ihalesini yaptık ve bu dönem içerisinde bitireceğiz inşallah. Burada şu an şantiyeler var. Sezon el verdiği süre içerisinde burada asfaltlama çalışmaları yapılacak. 2015 yılında hedeflediğimiz noktaya ulaşamadık belki ama bu yıl oldukça gayretli çalışma ile tamamlayacağız. Hava şartları el verdiği sürece çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Orası çok önemli bir nokta ve biz de o yüzden ciddi önem veriyoruz” dedi.

AK Parti iktidarı ile Türkiye’deki tüm ilçelerin ve köylerin tamamen modernleşerek yaşanabilir kılındığını’ belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay ‘en ücra köşedeki köylerin bile toprak yolu kalmadığını kaydetti. Hızla gelişen ve büyüyen, nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da köy ve köyde yaşayan insanların da çok büyük bir değer olduğuna değinen Başkan Karatay, “Çiftçi, üretici kardeşlerimiz toprakla buluşmazsa, hiç birimiz yiyecek bulamayız. Boşuna dememişler, Köylü Milletin Efendisidir’ diye. Bu nedenle köylerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi her geçen yıl daha da modernleştirip daha ferah ve sosyal kentler oluşturacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021