SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Karatay “ Başbakanımız Aksaray’ı Konya’dan Ayırmıyor”

Karatay “ Başbakanımız Aksaray’ı Konya’dan Ayırmıyor”

A - +

Aksaray Haberleri - 19.04.2015 - 15:20

Karatay “ Başbakanımız Aksaray’ı Konya’dan Ayırmıyor”

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere büyük bir titizlik içinde hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi, Taşpazar mahallesindeki Ak Parti Mahalle Başkanlığı bürosunu törenle hizmete açtı.

Taşpazar Mahallesi Erdem Sitesi altında bulunan Mahalle Başkanlığı bürosunun açılış törenine Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, Taşpazar Mahalle Başkanı Yusuf Koç, Ak Partili yöneticiler ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle Başkanlığı Bürosunun açılış kurdelesini Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük ve Mahalle Başkanı Yusuf Koç birlikte keserek hayırlı olması dileği ile hizmete sundular.

Ak Parti İl Başkanı Karatay Taşpazar Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden beri seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek “ Göreve geldiğimiz 20 Aralıktan bu yana Teşkilatlarımızla, STK’larla, vatandaşlarımızla ve 7 Nisan itibarıyla Milletvekili adaylarımızla sahada aktif bir şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. 2015 Haziran seçimleri gerçekten bizim için çok önemli. Bugüne kadar yapılmış olan bu faaliyetlerin, yatırımların, reformların, çalışmaların nihai olarak son kararının verileceği günlerden biridir 7 Haziran seçimleri. Başta proje genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ile yola çıktığımızda hep beraber Yeter Söz Milletin demiştik. Bir sonraki seçimde yeter karar milletin demiştik. İnşallah bu seçimde de artık yetki milletindir sloganı ile sahadayız. Biz Ak parti olarak yola çıktığımızda milletin emanetine sahip çıkacağız demiştik. Çok şükür bugüne kadar sahip çıktık. Bundan sonrada sahip çıkacağız” dedi.

Karatay sözlerini şöyle sürdürdü “ Ak parti iktidarı döneminde Türkiye gerçekten oldukça büyük bir gelişme gösterdi. Her ne kadar vatandaşımız bizi takdir etmiş olsa da biz daha önce olduğu gibi bundan sonrada Allah’ın izniyle mücadelemize millet için, devlet için, Yeni Türkiye için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye’mizi bugünkü konumundan daha iyi bir konuma getirmek için fedakârca mücadele edeceğiz.

Anadolu’dan ilk defa bir başbakanımız Türkiye’nin huzurunda bizim bu dönemde kalkınmak için İç Anadolu’nun ve Türkiye’nin önüne gelmiş bir fırsat. Başbakanımızla 2 defa konuşma fırsatım oldu. Aksaray’ımızı Konya’dan ayırmıyor. Milletten alacağımız güçlü destekle yine Anayasayı değiştirecek bir çoğunluğa ulaşıp mecliste yeni sisteme adapte olmak başta Başbakanımız ve daha sonra Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında inşallah ülkemizi daha ferah bir düzeye getirmenin gayreti için olacağız.”

Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük ise Aksaray’ın ve Türkiye’nin bugüne kadar geldiği zorlu süreçlerden bahsederek konuşmasında şu görüşlere yer verdi

“ Malum 7 Haziranda ciddi bir seçime gireceğiz. Partimizin gireceği bu 10’cu seçim olacak bu. Hani doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar derler ya Bizim partimizin başına gelenlerde 9 köyden kovulma durumuna düştü. Bu mesele sadece Taş pazar mahallesinin, İl Başkanının ve Hüseyin Hüyük’ün meselesi değil. Gerçekten bu mesele Ümmetin meselesi, milletin meselesi Türkiye Cumhuriyetinin meselesi.2002 Yılında liderimiz çıkıyor ben bir hareket başlatacağım erdemler hareketi diye bu hareket gün gelecek memleketin kaderini değiştirecek. Her şey inanma ile başlıyor. Buna inandı Muhtar bile olamazasın denen insanlar bugün ülkemizi yönetiyor. Bizden bakanda çıkıyor, başbakanda çıkıyor Cumhurbaşkanı da çıkıyor. Bu hareket sadece bizim hareketimiz değil bu hareket ümidini yitirmiş bir coğrafyanın hareketi. Bunu böyle anlamak ve böyle düşünmek lazım. Aksaray’ımız Türkiye’miz uzun yıllar boyunca hizmete hasret kaldı.2002 yılında bizim partimiz iktidara geldi.2002 yılında üye olarak başladığım partimizde büyüklerimizin teveccüh göstermesi ile bugün Milletvekili adayıyım. Bu parti asla kendini tekrar eden ve kendi hareketlerini yok sayan bir parti değil. Bizler inşallah meclise vekil olarak gittiğimiz takdirde ve orada başarılı olup tutuna bildiğimiz takdirde Aksaray’da yerelde olan siyasetçilerimiz daha çok yer alacak orada. Bu süreci sağlıklı atlattığımız takdirde şehrimiz içinde çok ciddi bir insan malzemesinin Ankara’ya taşınması söz konusu olacak.

Hiçbir iktidar bizim kadar bu işlere vakıf olmadı. Hiçbir iktidar bizim kadar bu memlekete hizmet etmedi. Sadece Rahmetli Menderes ve Özal zamanında memleketimiz bir parça hizmet gördü. Rahmetli Erbakan’ın hükümeti döneminde 1,5 yıl ancak yaşattılar. Bunları gördü. Anadolu insanının partisini seçtiği iradeyi kimse ipotek altına alamaz kimse ipotek koyamaz. Bu ilke onlarca darbe gördü. Onlarca operasyon geçirdi. En son bizim partimizin başına gelenler. Neler gelmedi. Balyoz darbe planları, ay ışığı darbe planları, arkasından parti kapatma davaları,27 Nisan E muhtırası, arkasından 17-25 Aralıklar, bu milletin iradesini kimse ipotek altına alamayacak. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun arkasında sizler varsınız. Milletimiz var.

Partileri halk açar halk kapatır. Bizim partimizi de sizler arkasında durduğunuz sürece hiçbir güç kapatamayacak. Bu manada hepinize büyük görevler düşüyor. Bizim topladığımız her bir oy şahsım için değil, milletvekili adaylarımız için veya il başkanımız için değil bu memleketimizin istikbali ve çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Elhamdülillah bu memleketin kasasına sahip çıkan bir hükümetimiz var. Aksaray’da da kasasına ve malına kamu kurumlarına sahip çıkan bir

yönetimimiz oldu. Hepimize burada bireysel olarak çok ciddi vazifeler düşüyor. Bugüne kadar sizlerin sayesinde bugünler geldik yine sizlerin sayesinde daha iyi günler göreceğiz. Bugün asla ve asla Ak partili olarak şunu demeyeceğiz seçim sonucu 2-1 olur.1-1-1 olur yani böyle bir şey yok. Partimizin yaptırdığı anketlerde de bize gelen verilerde de çok şükür halkımızın teveccühü ile çok yüksek bir oyla biz kesinlikle 3-0 alacağız. 3-0 dan başka bir kelime bizim ağzımıza yakışmaz. Bu memleketin sağduyusu barıştan, huzurdan kardeşlikten yana. Bizim memleketimiz ve insanımız bunu istiyor.”

Taşpazar Mahalle Başkanı Yusuf Koç ise “ Ak parti il başkanımız Abdulkadir Karatay ve Milletvekili adayımız Hüseyin Hüyük ile Taşpazar mahallemizin değerli sakinlerine Mahalle Başkanlığı Büromuzun açılışına teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah 7 Haziran da yapılacak seçimlerde sadece Aksaray ve Türkiye de değil Taşpazar Mahallemizden çok büyük rekor bir oy oranı ile Ak partimize katkıda bulunacağız. Aksaray genelinde de İl Başkanımız Abdulkadir Karatay’ın Ankara’ya % 70-75 sözü var. İnşallah bizde Aksaray’dan %70-75 oy alıp 3-0 kazanarak hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız.” dedi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021