SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Karadal Asü Rektör Adaylığını Açıkladı

Karadal Asü Rektör Adaylığını Açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.03.2015 - 11:08

Karadal Asü Rektör Adaylığını Açıkladı

Aksaray’da Nisan ayı içerisinde yapılacak olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörlük seçimleri öncesinde ASÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Himmet Karadal adaylığını açıkladı.
Karadal, Aksaray Üniversitesi’ni daha etkin hale getirmek için Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirecek olan rektörlük seçimlerinde aday olduğunu belirterek, “Temelinin atıldığı günden bugüne üniversitemizin gelişimine katkıda bulunan akademisyenlerimize, yöneticilerimize ve Aksaraylı hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu katkıların üniversitemizi sahip olduğu insan kaynakları potansiyeli ile kendi kendine yönetecek kapasiteye ulaştırdığını düşünüyorum. Aksaray’ın dinamiklerini bilen, üniversitenin içinde bir akademisyen olarak Aksaray Üniversitesi Rektörlüğüne aday olduğumu sizler aracılığı ile kamuoyuna açıklıyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021