SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Karacaer ‘’Bu Seçim Beyannamesi İle Türkiye’nin Geleceğine Yön Vereceğiz

Karacaer ‘’Bu Seçim Beyannamesi İle Türkiye’nin Geleceğine Yön Vereceğiz

A - +

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 14:24

Karacaer ‘’Bu Seçim Beyannamesi İle Türkiye’nin Geleceğine Yön Vereceğiz

MHP Milletvekili Adayı Tuğrul KARACAER seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Karacaer açıklanan seçim beyannamesinin Türkiye’nin geleceğine yön vereceğini ve bu kapsamda esnaflarımıza yönelikte çok ciddi çalışmalarımız var diyerek seçim beyannamesinden örnekler verdi.
KOBİ’lerin Ar-Ge, yenilik ve ihracat yapabilme kapasiteleri geliştirilerek uluslararası rekabet güçleri artırılacaktır. KOBİ’lerin markalaşmaları, kurumsallaşmaları ve yenilikçi iş modelleri geliştirmeleri sağlanacaktır. Yenilikçilik devlet politikalarının odağı haline getirilecek, bölgesel, sektörel ve ulusal yenilik strateji ve politikaları ivedilikle uygulamaya konulacaktır. Geleneksel ve teknolojik ağırlıklı sektörlerde rekabet gücü yüksek sektör ve bölgelerin desteklenmesi için “kümelenme” yaklaşımı çerçevesinde sanayi ve hizmet sektörleri yeniden tasarlanacaktır. KOBİ’lerin birleşerek ölçek ekonomisine uygun bir yapılanmaya gitmeleri temin edilecektir. KOBİ’lerin yenileme amacıyla yapacakları makine-teçhizat ve donanım yatırımlarından KDV alınmayacak, KOSGEB kaynaklarından faizsiz olarak yararlanmaları sağlanacaktır. KOBİ’lere sağlanan desteklerin etkinliğinin artırılması ve finansal araçların çeşitlendirilmesi sağlanacaktır.
KOBİ’lerin büyük çoğunluğunu oluşturan mikro işletmelerin finansmana erişimini artırmak üzere, esnaf kefaletleri mekanizmasının iyileştirilmesi, mikro kredi, mikro sigorta ve mikro finansal kiralama gibi finansal enstrümanların geliştirilmesi sağlanacaktır. Çıraklık eğitimi çeşitli araçlarla teşvik edilecek, nitelikli insan gücüne dönük eğitim-sanayi işbirliği politikaları desteklenecektir. Küçük sanayi sitelerinde alt yapı, ulaşım, haberleşme, sağlık, eğitim, depolama, pazarlama gibi hususlar çağdaş bir anlayışla düzenlenecektir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021