SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kampüste ASÜ Ailesine Aşure İkramı

Kampüste ASÜ Ailesine Aşure İkramı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.10.2016 - 10:17

Kampüste ASÜ Ailesine Aşure İkramı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, aşurenin kadim kültürün en önemli değerlerinden birisi olduğunu belirtti.

ASÜ Sosyal Tesisler önünde, Aşure Günü’ne özel bir stant kurularak, öğrencilere, akademik ve idari personele aşure ikramında bulunuldu. Etkinlik öncesi kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, aşure etkinliklerinin son yıllarda çok daha kapsamlı bir hale getirilmeye başlandığını, kurum ve kuruluşların da bugünü anımsatan etkinlikler düzenlediğini belirtti. Aşurenin toplum için çok önemli olduğunu dile getiren Şahin, “Bu gibi günlerin birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi hatırlatması bakımından önemli olduğu kanaatindeyim. Üniversite olarak biz de böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dualar edildi ve Rektör Şahin, öğrencilere aşure servisinde bulundu.

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığının öğle saatlerinde tertiplediği etkinlik, ikinci öğretim öğrencileri için de akşam saatlerinde gerçekleştirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021