SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kalbinize bir kez sorun, bağışlanmak ister mi ?

Kalbinize bir kez sorun, bağışlanmak ister mi ?

A - +

Aksaray Haberleri - 03.08.2017 - 16:27

Kalbinize bir kez sorun, bağışlanmak ister mi ?

Balıkesir İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Edremit Devlet Hastanesi’nde, 53 yaşında erkek bireyin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Aykut AKSU’nun aileyle görüşmesinin ardından, ailenin olumlu yanıt vermesi üzerine Sağlık Bakanlığı Ulusal Koordinasyon merkezine bilgi verilip 03 Ağustos 2017 sabahı Edremit Devlet Hastanesinde, İstanbul’dan gelen Organ nakli cerrahi ekibi tarafından yaklaşık 3 saat süren ameliyat sonucunda, karaciğeri alınarak özel bir hastanede 16 yaşında acil organ çağrısı bekleyen bir hastaya gönderilmiştir.

Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hikmet ŞAHİN ‘Toplumumuzun önemli sağlık sorunlarından olan ‘organ yetmezliğinin bugün için bilinen tek çaresi organ naklidir. Organ nakli ise ancak bağışlayacağımız organlarla mümkün olmaktadır. Acılı aileye baş sağlığı diler, başka bir hastaya hayat verdikleri için, hasta ve yakınları adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım’ açıklamasında bulunmuştur.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021