SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kadıoğlu Kahvecisi Görkemli bir törenle açıldı

Kadıoğlu Kahvecisi Görkemli bir törenle açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.03.2016 - 11:43

Kadıoğlu Kahvecisi Görkemli bir törenle açıldı

Aksaray Organize Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanı Serdar ÖNGÜN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Çoşğun, Kenan Oruç ve İzzet Demiryürek ile Hayati, Ebru Doğu çifti tarafından işletilecek olan Kadıoğlu Kahvecisi’nin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini ilçe Kaymakamı Mustafa Can ile beraber kesen Başkan Öngün, hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Ortaköy İlçe Kaymakamlığı karşısında faaliyete geçen Kadıoğlu Kahveci’sinin açılışına ayrıca İlçe Esnafı ve Halkı, Garnizon Komutanı, Borsa Başkanı, Milli Eğitim İlçe Müdürü ve Encümen üyeleride eşlik etti. Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Öngün, işyerinin hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diledi. Öngün, “Bu işyeri inşallah daimi olur ve işyerini açan kardeşlerimizin hayatında güzel gelişmelere neden olur. Bu gelişmeler sadece ekonomik anlamada değil. Aile huzurlarına da mutluluk getirmesini Rabbimiz’den diliyorum” dedi. Başkan Öngün, OSİAD olarak vermiş olduğumuz kursların bugün itibariyle meyvelerini almak beni ve OSİAD ailesini son derece mutlu etti ayrıca kursiyer seçimimizdeki titizliğin bugün bizlere iş yeri açılışı olarak geri dönmesi vermiş olduğumuz emeğin ve zamanın boş gitmediğinin göstergesidir diyerek işyerinin açılış kurdelesini Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can ile birlikte kesti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021