SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kadın Platformu kahvaltı programı düzenledi

Kadın Platformu kahvaltı programı düzenledi

A - +

Aksaray Haberleri - 14.03.2016 - 14:09

Kadın Platformu kahvaltı programı düzenledi

Otel’de düzenlenen kahvaltıda Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı hanımefendi bir konuşma yaptı. Konuşmasında şunlara yer verdi. “Biz Dünya Kadınlar günü münasebetiyle 4 gündür çeşitli programlarla kadını konuşmaya, kadınca bir şeyler yapmaya çalıştık. Amacımız farkındalığı arttırmak. Önemli olan kadın olmak, erkek olmak değil insan olabilmektir. Çünkü insan eşrefi mahlûkattır, yani yaratılanların en şereflisidir. Kadın-Erkek dengesinde kadın aşağılarda kalmamalı mağdur olmamalıdır” diyen Ataklı, “mağduriyetlerin giderilmesinde hukuki anlamda düzenlemelerin yapılıyor ancak toplum nezdinde de güçlü kadınlara ihtiyacın var” dedi.

Kadın Platformunun oluşumuna destek veren, her daim yanımızda olan tüm dernek başkanlarımıza, Belediye Başkanımızın eşi Hasibe hanıma, Rektör beyin eşi Elif hanıma teşekkür ediyorum diyen Adile Ataklı davete katılan tüm bayanların Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Programa katılan dernek başkanları da Adile Ataklı hanımefendiye ve katılan bayanlara böyle bir günde bir araya geldikleri için teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021