SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kadın Kollarından Teşekkür Ziyareti

Kadın Kollarından Teşekkür Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 10.11.2016 - 14:42

Kadın Kollarından Teşekkür Ziyareti

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Beraberindeki kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Orman İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür ziyaretinde bulundular..

Kadın Kolları Başkanı Köktaş yapmış oldukları ziyareti, geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı Etkinliğinde orman işletme müdürlüğünün vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etmek için gerçekleştirdiklerini dile getirirken, 15 Temmuz Şehitlerimizi yaşatmak adına ilimizde yapmamız gereken ne varsa İl Başkanımız, Teşkilatımız ve Kadın Kolları olarak bizler var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz, geçtiğimiz cumartesi 246 Şehidimiz için 246 fidan dikimi organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Orman işletme Müdürlüğümüzün bizlere vermiş olduğu 246 fidan ve yer temini için şahsım ve kadın kollarımız olarak teşekkürlerimi iletiyorum şeklinde konuştu.

Orman İşletme Müdürü Mehmet Taşan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, desteklerinin artarak devam edeceğini söyleyerek, yapmış olduğu ziyaretten dolayı kadın kolları başkanı Fazilet Zehra Köktaş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021